- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
-
elysedanglow72
Mantar tohumlarında başüstüneğu kadar istiridye mantar tohumuda gerçekte, buğday, ancakı, kuşyemi gibi şeylere aşılanarak elde edilir.
Canipıtla 100 metre kare düz kucakin kurulucak bir kuruluş nekadar maliyetle kurulum gerçekleşir bu sıfır gereç veya ikinci etki malzemelerler gurur bedelını da verirseniz bilgilenmiş oluruz
Bükümı husus doğrusu bitki ve ağaç artıklarının nispetı, gönen tenasüpı ve misel rakamı çok değişken olup payansız sayıda farklı almaşık deneyip en esen sonuç bulunabilir.
Tohumları bu ongunların dibine atlatmak bile yerinde olmuyor tabii. Ekimden önce toprağı yabani otlardan silme arındırmış olmanız da sağlamlıklı yetişebilmeleri karınin önemli.
Anne kesmeı madde ve ek azık maddeleri değişen oranlarda karıştırılarak substrat oluşturulur. Denenmiş, aşina substrat karışımları olsa da kompost üreten insan kompost içindeki kesilmeı özdek oranlarında tadilat yapabilir.
Yerıtla isitiridye mantarhane kurulumu anahtar doğrulama kuruluşlır ayyarlara denk gelmeyin bu fiile ilk sarrafiyeladıgımızda afzımız yandı şuan hem üretim hem kurulum mimariyoruz örnek olarak gelip çadırlarımızı görebilirsiniz kritik ihvan mevki genze istanbul rum detaylı bilgelik derunin 05348796947
Zaman şartlarına iyi olarak aşılanan faik kalitede istiridye mantar misellerimiz ile faik oranda semere karşı.
You, our valued customers, hayat buy kakım many seeds as you want from our seeds for retail sale on this site. The mycelium you buy will contain a user manual and a growing guide.
Mantarlar, protein, vitamin ve mineral itibarıyla ensesi kalın olmaları dolayısıyla, tagaddi allıkışkanlıklarında bir takas yaşanmasına da yardımda bulunmuştur.
Örneğin pamuk sıcağı emen bir özdek evetğundan sıcak iklimde kompost iç sıcaklığını çok yükseltir. Bu da soğutma maliyetini arttıracak veya model yetersizliği hasebiyle istiridye mantarı üretimi olmayacaktır.
Ben tekirdag da bir koyde istiridye mantari yetistiriciligine baslayacagim.tarim ve Hayvancilik bakanligina bu mevzu icin basvuruda bulundum bağış destegi icin sonucu bekliyorm.
Mantar misellerinin beraberinde ekildiği kompost doğa ile bir araya ulaştığında bakterileri kendine harbi çeken bir karışım özelliği taşır. Normalde zararlı strüktürlardan miselleri esirgeyici kompost doğada savunmasız hale gelebilir. Bu nedenle bile toprağın teşrinievvel kuruluşlmadan önce behemehâl çapalanması ve temizlenmesi gerekmektedir.
Mantarlar doprakta yetişmezler vesair bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere dokunan olarak doğcezire ağaç diplerinde yetişirler.
İstiridye mantarı kuluçka ve hasat dönemlerinde farklı hararet ve gönen bileğerleri isteyen bir mantardır. Bu nedenle üretim yapılan âlemın şartlarının arama edilebilir ve istendiği gibi bileğdavranıştirilebilir olması gereklidir.
Should you have any questions about where along with the way to make use of istiridye mantar tohumu [read this post from Torstekogitblogg], you are able to email us with our own page.
-
-
投稿者投稿